Avui, a la seu de la Mancomunitat, el nostre company i acadèmic Brauli Montoya, juntament amb el Regidor Amado Navalón, l’Alcalde de Petrer Alfonso Lacasa i el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, han presentat la nova edició de les jornades d’onomàstica que es celebrarà els dies 7 i 8 d’abril als municipis d’Elda i Petrer, i que aquest any es centra en la toponímia i l’antroponímia de l’antiga Governació d’Oriola i en l’onomàstica de contacte.

El programa compta amb un ampli contingut de conferències, ponències, presentacions, exposicions i visites que es repartixen entre les dos seus: Elda, divendres i dissabte al matí en la seu de la Universitat d’Alacant, i Petrer, dissabte a la vesprada en el Forn Cultural.

El nostre company Brauli Montoya, que a més és el coordinador de la jornada, ha destacat que l’objectiu és reunir els millors experts i coneixedors de la toponímia d’estes comarques del sud del País Valencià, i posar en valor la importància que tenen com a testimoni d’un temps i de la seua història. Ha remarcat també, l’important paper de l’AVL com a impulsora d’estes trobades i dels estudis onomàstics valencians.